Održavanje i čišćenje ovala

Držite se osnovnih smjernica

Čišćenje i održavanje ovala

— Nauljite oval jestivim uljem prije prve upotrebe i pustite da upije što više ulja

–Ne prati pod mlazom vode, ni u perilici suđa !!!!!

–Ne stavljati oval blizu izvora topline veče od 40 celzijusa ili direktno na sunce !!!

–Čistiti sa vlažnom krpom i odmah pobrisati suhom, jer drvo ne smije upijati vodu.

–Povremeno natopite jestivim uljem. Što više ulja i masti upije , manje će upijati vlagu.

–Ne stavljajte Kečap, Ajvar, Vrhnje, Kisele krastavce i sl. direktno na Oval. Stavite ih na list salate npr.

–Ovali su za suhomesnate proizvode, tako da npr. kotlovina, kipuče meso i slične vruča hrana ostavlja trag i moguče je da oval pukne !! Možete ih koristiti , ali ne stavljajte meso ili krupir na oval ako se nije malo ohladilo.

–Ako dobije bilo kakav loš miris od hrane, stavite sol u oval i ostavite preko noći. Sol je prirodni dezinficijens.

–Na  početku korištenja i pri velikim promjenama temperature moguče je savijanje ovala. Ne brinite , sve se to poravna sa vremenom.

— Daska ovala se sastoji od 5-6 zaljepljenih dašćica pa je moguće da oval sadrži više nijansi boje bukve. Sve se te boje izjednače nakon par korištenja.

–Molimo sve koji ne znaju ništa o drvetu da se ipak drže plastike i inoxa , jer naši proizvodi nisu za vas. Drvo je prirodni materijal što znaći da nije savršeno.

Hvala !

– Više od 200 naših ovala se koristi svakodnevno u restoranima širom Europe. Tako da smo ih u ovih nekoliko godina poboljšavali na osnovu povratnih informacija. Tako su nastale i gore navedene smjernice.
Jelen pun

Naručite porukom ili pozivom

Poziv ili poruka 098 491 958  from 9:00 – 16:00 svaki radni dan. Obično se nalazimo svi u proizvodnji pa ne možemo čuti zvono telefona